Υπηρεσίες

εικονίδιο θέρμανσης

Η Pappas Petrol διαθέτει ένα εντυπωσιακό τονάζ στην πόλη μας που επιτρέπει την ακρίβεια των ραντεβού της αλλά και την άνετη κάλυψη όλου του δικτύου.

gas

Ζεσταθείτε εναλλακτικά με υγραέριο, το οποίο είναι κατάλληλο για οικογενειακή χρήση αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

εικονίδιο πυρασφάλεια
Για τις βιομηχανίες, τα εργοστάσια και γενικά όλες τις επιχειρήσεις όπου η πυρασφάλεια είναι πρωτεύον ζήτημα η εταιρία μας βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.
εικονίδιο κίνησης
Πεντακάθαρο πετρέλαιο στη καλύτερη τιμή και τη στιγμή που το χρειάζεστε. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τον επαγγελματία.
εικονίδιο κοινόχρηστα

Κύριος στόχος μας είναι η Pappas Petroleum να γίνει η πιο άμεση, φιλική και έγκυρη εταιρεία πετρελαίων.

εικονίδιο δεξαμενής
Τα κατάλοιπα που αφήνει το πετρέλαιο στον πυθμένα της δεξαμενής, καθιστούν αναγκαίο τον καθαρισμό της τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια.
εικονίδιο ποιότητα
Είναι γνωστό ότι η τακτική και σωστή συντήρηση και ρύθμιση του καυστήρα σας επιτυγχάνει περισσότερη θέρμανση-λιγότερη κατανάλωση.
εικονίδιο απολύμανσης
Το ειδικευμένο συνεργείο μας υπό την αυστηρή επιτήρηση του χημικού μας, αντιμετωπίζει ριζικά και εξοντώνει ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα έντομα.
εικονίδιο κίνησης
Το πρατήριο μας βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών και συγκεκριμένα στο 10ο χλμ, σε σημείο το οποίο είναι προσβάσιμο εύκολα και με ασφάλεια.